NAZIV PROJEKTA

Poboljšanje konkurentnos i učinkovitos tvrtke Propaganda d.o.o. primjenom informacijske i

komunikacijske tehnologije nabavom sofvera i prateće opreme

 

KRATKI OPIS PROJEKTA

Brojni poduzetnici sa Poreštine u nekoliko su posljednjih mjeseci dobili bespovratna sredstva EU za opremanje i širenje svojih proizvodnih kapaciteta. Ovaj trend nastavlja i poduzeće Propaganda d. o. o. iz Poreča, kao još jedan pozitivan primjer kako sredstvima iz EU fondova možemo unaprijediti svoje poslovanje.

Propaganda se bavi izradom i tiskom svih vrsta reklama i propagandnih materijala. Poznati smo po svojoj pouzdanosti i svestranosti jer tiskamo sve – od najmanjih formata poput vizitki ili letaka, do bannera i jumbo plakata veličine nekoliko desetaka kvadrata. Specijalizirali smo se u izradi svih vrsta reklama, signalizacije i reklamnih artikala. Poslujemo od 1992. godine, te se od tada neprestano širimo, a odnedavno i uz pomoć iz Europskih strukturnih i investicijskih fondova.

Ovaj projekt uvelike pomaže u i ubrzava opstojnost i rast tvrtke Propaganda d.o.o. Ova sredstva utrošena su ponajviše u nabavi softvera i prateće opreme za korištenje softvera. Novi će strojevi ubrzati i olakšati rad, ali i povećati kvalitetu usluge. Propaganda d. o. o. još je jedan u nizu uspješnih primjera poduzeća koja svojom kvalitetom, profesionalnošću i predanim radom, uz pomoć Europskih fondova, unapređuje svoje poslovanje i uslugu.

 

CILJEVI I OČEKIVANI REZULTATI PROJEKTA
Realizacijom Projekta je planirano povećanje prihoda poduzeća, unaprjeđenje 6 poslovnih procesa, zadržavanje postojećih radnih mjesta i zapošljavanje novih djelatnika (1 novozaposleni). U sklopu projekta nabavlja se softver te komunikacijska oprema.

UKUPNA VRIJEDNOST PROJEKTA
1.302.935,08 HRK

IZNOS KOJI SUFINANCIRA EU
702.591,14 HRK

RAZDOBLJE PROVEDBE PROJEKTA
1. kolovoza 2019. god. – 1. kolovoza 2022. god.

KONTAKT OSOBA
Veljko Tomičić, veljko.tomicic@propaganda.hr

KORISNI LINKOVI
www.strukturnifondovi.hr
www.europski-fondovi.eu/tags/operativni-program-konkurentnost-i-kohezija